Friday, January 22, 2016

Message from Jae Spalding

  • 594,707 @ 4:05 pm
  • 594,662 PAGE VIEWS @ 3:34 PM
  • 30,104 PAST 30 DAYS
  • 1,028 yesterday 
  •  
  • This message came in to my Facebook via someone on the Disability Commission.
I only received it via Facebook today  3:26 pm  1/22/16, about a month later.
  • MY RESPONSE IS IN CAPS

  • 12/23, 6:20pm
    Jae Spalding


    Hi! I saw in your blog that you are upset I haven't given my street address to the council during public comments. I can understand your frustration, but consider this. There are multiple abusive and toxic people who live in the area that I am trying to keep my home info from.

    JAE, AS I AM A SENIOR CITIZEN MINORITY PERSON WHY DO YOU HAVE RIGHTS THAT THE CITY COUNCIL ABSOLUTELY REFUSES TO GRANT ME?

    WHAT'S FAIR IS FAIR.

    BECAUSE MCGLYNN APPOINTED YOU TO A COMMISSION YOU HAVE MORE RIGHTS THAN THE AVERAGE CITIZEN?

    THAT'S THE WAY IT WORKS IN MEDFORD.

    While public record can be looked up, these folks would likely only get excited if it was announced on tv - which would happen at city council. I explained that this week, briefly.

    OK, LET ME GET THIS STRAIGHT.

    YOU ARE A PUBLIC FIGURE APPOINTED BY A MAYOR TO A COMMISSION.

    DISABLED PEOPLE, OR PEOPLE CONSIDERED DISABLED, ARE SUPPOSED TO CONTACT YOU FOR HELP, BUT YOU DON'T WANT ANYONE TO KNOW WHERE YOU LIVE?

    ONE OF YOUR COLLEAGUES THAT I AM ON A BOARD WITH SAYS IT IS HER 'HOBBY' - NO, WHEN PEOPLE PAY MONEY TO JOIN AN ORGANIZATION AND YOU ACCEPT A BOARD POSITION AS VOTED BY THE MEMBERSHIP   YOU THEN HAVE AN OBLIGATION AND A DUTY TO VOLUNTEER TO DO WORK.

    IT SHOULDN'T BE A BOARD MEMBER'S 'HOBBY' - THEN YOU GET THE MCC TV3 MEDFORD SYNDROME WHERE THE BOARD MEMBERS GORGE THEMSELVES ON OUR RESOURCES WHILE THE PUBLIC IS PUSHED ASIDE.

    I believe it is every citizen's right to speak up and participate in civic engagement/government. I also believe victims of domestic violence should be able to have a voice without risking their lives.

    SO WHY DOES THIS VICTIM OF VIOLENCE, A WOMAN PUTTING A BLOODY MEAT CLEAVER OVER MY HEAD, WITH A RESTRAINING ORDER NOW ON THAT 58 YEAR OLD SCARY PERSON, HAVE TO BE SUBJECTED TO THIS BECAUSE THIS WRITER DARES CRITICIZE THE WRONGFUL CONDUCT OF THE CITY COUNCIL ...AND YOU, A PUBLIC FIGURE, HIDE FROM YOUR DUTIES AND OBLIGATIONS

    YOU CAN'T HAVE IT BOTH WAYS JAE/JEANETTE OR WHATEVER YOU ARE CALLING YOURSELF THIS WEEK.

    DIFFERENT NAMES, HIDING IN THE SHADOWS, YET YOU WANT TO SPEAK FREELY AND BE ON A DISABILITY COMMISSION????

    I checked in with the people who log name/addresses and they have mine on file. Surely you would agree that not broadcasting my address on television is reasonable in the name of safety to my personhood, as a victim of domestic and childhood abuse? Surely this is not a political talking point?

    DON'T SPEAK IF YOU DO NOT HAVE THE COURAGE TO STAND WITH INTEGRITY FOR YOUR POSITIONS IN LIFE.


    I TAKE THE RISK BECAUSE I LOVE MEDFORD AND ITS PEOPLE

    COWARDS RUN, HIDE AND MAKE EXCUSES.

    STEP DOWN FROM THE DISABILITY COMMISSION TODAY IF YOU TRULY FEEL THAT WAY.